Aptitud

Giovannie Malmqvist

Glad och lyhörd säljare, tvåbarnsfader, gillar att hänga med i trender och lära sig nya saker

Arpine Avakian

Lovar att skriva nått här nästa aptituddag!

Magnus Hübner

Frontend-utvecklare som gillar sol och snö. Gärna i kombination. Hellre sol utan snö än tvärtom. Pappa till två. Gillar skidor, boll och allmän aktivitet. Allergisk mot saker som inte funkar som de borde. Bosatt söder om söder, lantligt men modernt med närhet till kontinenten.

Emma Ullberg

Driven och nyfiken teamlead med rötterna i koden. Brinner för agil systemutveckling, teamdynamik och den egna punschverandan. Har en kort men intensiv karriär som smyckesdesigner bakom sig.

Sebastian Näslund

Utvecklare. Entusiast.

Linda Malmqvist

Linda är en initiativrik doer och teamplayer som ser möjligheter snarare än problem. Bor på landet med två barn och en hund och uppskattar snö och skidor likväl som sol och pool.

Olof Sandström

Jovialisk och social projektledare som gillar att hjälpa IT och affärsverksamheten närmre varandra. Har örnkoll på siffror, leveranser, planer, styrgrupper, intressenter och älskar att kommunicera. Matlagande sambo med Åsa och tvåbarnsfar som älskar bollsporter både som utövare, som tränare och även passivt tillbakalutad samt att pyssla med tomten och huset

Peter Qwärnström

Vetgirig och nyfiken .Net utvecklare som gillar folk, skärgården och nypistade backar. Gift. Har två döttrar plus en lurvig katt.

Petter Ziden

Engagerad och driven .NET utvecklare som är specialiserad i backend. Har en förkärlek för enkla och förvaltningsbara lösningar. Trivs bäst ute på discgolfbanan eller i sociala sammanhang med familj och vänner.

Thomas Granbacka

Javautvecklare som älskar enkla och vackra lösningar. Gift. Två döttrar. Passionerad fotograf. Har en egen gokart. Har spelat blockflöjt och altsaxofon.

Johan Elmström

Utvecklare som gillar enkla, rena, lösningar, ContinuousDelivery och att lära sig nya saker. Gift tvåbarnsfar som spelar golf och tennis när det ges tillfälle (dvs nästan aldrig).

David Blomberg

Gift pappa & ödmjuk systemutvecklare som försöker göra skillnad.

Hampus Klarin

Glad och noggrann .NET/molnutvecklare som gillar foto, älskar sitt jobb, är tokig i sin musikstudio och avgudar sina två små barn.

Johan Leino

Driven och noggrann webbutvecklare som inte drar sig för att skifta fokus mellan GUI och back-end, eller något annat som tillför värde. Gift småbarnsfar som försöker hitta tid till matlagningen eller någon form av motionsaktivitet så fort tillfälle finns.

Jonas Cederkvist

Utforskande .Net utvecklare med en näsa för nya tekniker. Lägger även en näsa i det mesta som man kan spela. Brädspel, kortspel, TV-Spel, spelprogrammering, listan är lång.

Anders Löwenborg

Pappa, seglare, informationsjunkie. Gillar snö. Passion för, och inspirerad av människor. Grundare och glad kollega. Jobbar bl a med rekrytering - ring mig om du är nyfiken!

Frida Martinsdotter

Kreativ och sprudlande teamledare med grund inom systemtestning som har hjärta och engagemang att se medarbetare utvecklas. Lever för det mesta efter mottot "Det finns lösningar på alla typer av problem". Matte till en golden retriever och är en filur på att ordna quiz eller planera sociala evenemang både inom och utanför arbete.

Jonas Ehrenfried

Javautvecklare som gillar ordning och reda och enkla lösningar. Solnabo som försöker hinna med att träna, umgås med vänner och bränna av en tv-serier eller två på fritiden.

Magnus Crafoord

Energifull och nyfiken utvecklare som drivs av enkelthet och one-liners. Nördar gärna ner sig i datorspel/brädspel och missar inget Formel 1 race. Årets höjdpunkt blir ofta en skidresa och stor del av semestern spenderas ofta med en hammare i handen.

Isa Jansson

Driven och glad utvecklare som trivs bäst med front-end men har även ett par års erfarenhet av .NET. Tokig i hundar, bor på söder och älskar träning, natur och resor.

Christian Fredh

Engagerad utvecklare inom .NET och webb som gillar att göra skillnad. Husse och Södermalmsbo som gillar klättring, tiodans, politik och äventyr.

Elin Jönsson

En erfaren agilist som lever och andas agila värderingar och principer, tror på ett konstant lärande och vet hur SAFe egentligen är tänkt att fungera. Tränar allt som kan vara till nytta under ett Adventure race och får kickar av att plåga sig och göra saker utanför komfortzonen.

Joakim Wågström

Lycklig och trött småbarnspappa. Utvecklare inom .NET och webb som anser att den bästa koden är den som inte behöver skrivas. Sportintresserad och glad i musik. Nördar gärna ner sig i ett brädspel eller två.

Joakim Arnold

Glad och enkel fullstackutvecklare inom .NET. Trivs bäst med sällskap på en båt, en klättervägg, en cykel, en löprunda, en pub eller annan aktivitet.

Anders Ljusberg

Utvecklare/arkitekt som gärna jobbar händelsebaserat och asynkront. Ägnar en del fritid åt att arrangera Swenug-meetups och .NET-konferensen Swetugg.